Nieuwe subsidieronde Sportakkoord Amstelveen geopend

Sport- en beweegaanbieders in Amstelveen die ideeën hebben voor activiteiten om inwoners van Amstelveen (meer) aan het bewegen te krijgen, kunnen daarvoor tot 11 maart 2022 een subsidieaanvraag doen bij de coördinator van het Sportakkoord Amstelveen. Vorig jaar was deze mogelijkheid er ook al, maar voor dit jaar is er een nieuw uitvoeringsbudget beschikbaar.

Maak gebruik van het stimuleringsbudget

Sport- en beweegaanbieders die met inclusie en diversiteit aan de slag willen gaan kunnen nog tot eind 2022 gebruik maken van het stimuleringsbudget. Dit kan bijvoorbeeld ingezet worden om nieuwe sporters te bereiken of een ontwikkeltraject aan te gaan.

Extra servicebudget beschikbaar voor Noord-Hollandse sportclubs

De provincie Noord-Holland stelt extra servicebudget beschikbaar voor sportclubs die (nog meer) willen inzetten op een club waar iedereen zich thuis voelt en met plezier kan sporten en bewegen.

Scholingen vertrouwenscontactpersoon 2022

anning van de scholing voor 2022 is bekend. Het is mogelijk om deze zowel online als fysiek te volgen. Per maand staat er minimaal één scholing gepland.

Lokale sportakkoorden stimuleren betere samenwerking sport- en beweegorganisaties

jwel alle trekkers (‘kerngroepen’) van lokale sportakkoorden zien dat hun akkoord eerste resultaten oplevert. Dat blijkt uit onderzoek van het Mulier Instituut naar de uitvoering van de lokale sportakkoorden.